Puzsér a köztévében: Berki Krisztiánt Rogán indította

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Gulyás Gergely megfenyegette a magyarországi lakosokat, azzal, hogy a Fidesz jelöltjei mellé tegyék az ikszet, ha szeretnék, hogy fejlődjön a településük," jelentette ki Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt az M1 péntek reggeli műsorában. Puzsér szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter szavai 

"nem más, mint a magyar társadalom jobbágy-sorba züllesztése. Színtiszta feudalizmus."

Szerinte az a narratíva, hogy a rendszer a korrupcióra épül, egy hibás narratíva, 

"korrupció az 2010 előtt volt, ami itt zajlik, az színtiszta feudalizmus."

"Ami most zajlik, az nem lopás, ezek Orbán Viktor hűbéradományai," mondta. Puzsér szerint Magyarország minden problémája ebből fakad, hogy a feudalizmus újra és újra rendszert tud szervezni, hogy gátolja a polgárosodást.

"Tarlós István nem a gazdája, hanem a gondnoka Budapestnek,"

jelentette ki Puzsér. Szerinte ennél egy főpolgármesternek szélesebb perspektívája, víziója, erősebb identitása kellene, hogy legyen. Arra a kérdésre, hogy miért ment neki Berki Krisztiánnak, úgy válaszolt, hogy

"Berki Krisztiánt azért indította el Rogán Antalt, hogy vele rombolja a demoktratikus diskurzust. (...) A saját intézményeit sem tiszteli a Nemzeti Együttműködés Rendszere, még ezt a választást sem."

Kiírnak egy választást, elindítják rajta az izomcelebet, 

"majd szétplakátolják a várost, hogy Budapest nem cirkusz. Akkor talán nem kéne cirkuszt csinálni belőle."

Berki Krisztián ügyvédjével jelent meg a közmédia reggeli műsorában, ahol programjáról nem, Karácsony Gergőről viszont beszélt. Majd közölte, hogy már nem egy, hanem két százalékra mérik a közvélemény-kutatók. Megígérte, hogy október tizenharmadikán bemutatja csapatát. Arra, hogy Puzsér szóvátette, hogy milyen gyorsan összegyűjtötte az ötezer ajánlást, Berki Krisztián úgy reagált, hogy

száz segítő egyszerre hat helyszínen dolgozott, tizenhat napon keresztül. 

Az M1 pénteki reggeli műsorába hívták Karácsony Gergelyt is, de nem élt a lehetőséggel, mondta Fábián Barna riporter. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.