Remekül érezte magát a 1111 tő vadkender a kukoricásban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az orosházi rendőrök szerdán bukkantak rá arra a 1111 kenderre, amit a kukorica között termesztett egy férfi Orosházán.

Fotó: police.hu

A növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. A nyomozók a növények mellett a termesztéshez szükséges eszközöket is lefoglaltak. 

Az öntözésre is elegáns megoldást találtakFotó: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság az ültetvényt telepítő 47 éves orosházi R. Attilát kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Fotó: police.hu

A férfinak az élettársa, és két férfi segített a növények gondozásában.  A rendőrség a 49 éves K. Ilona, a 35 éves P. Sándor és a 42 éves T. Károly ellen is büntetőeljárást indított. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér