Deutsch Tamás 500 ezer forintot fizetett Dobrev Klárának

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője írt arról a Facebookon, hogy Deutsch Tamás fideszes képviselő félmillió forintot fizetett neki, miután a bíróság erre kötelezte. Dobrev azt is elárulta, hogy a pénzt Iványi Gábor egyházának, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek utalják tovább. A MET-nek az elmúlt években megvonta a parlament az egyházi státuszát, így anyagi gondokkal küzdenek. 

Dobrev nem tudta megmondani, milyen ügy miatt kellett fizetnie Deutschnak, mint írta, „már fejben tartani is lehetetlen, hogy melyik velem kapcsolatos hazugsága miatt”, de mint az Index cikke megjegyzi, 2018-ban Deutsch elvesztett egy pert Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára cége, az Altus Zrt.-vel szemben jó hírnév megsértése miatt, míg idén májusban a Miniszterelnökségnek kellett elnézést kérnie a cégtől valótlan híresztelés miatt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.