Deutsch Tamás 500 ezer forintot fizetett Dobrev Klárának

POLITIKA
2019 szeptember 22., 16:35
comments 384

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője írt arról a Facebookon, hogy Deutsch Tamás fideszes képviselő félmillió forintot fizetett neki, miután a bíróság erre kötelezte. Dobrev azt is elárulta, hogy a pénzt Iványi Gábor egyházának, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek utalják tovább. A MET-nek az elmúlt években megvonta a parlament az egyházi státuszát, így anyagi gondokkal küzdenek.

Dobrev nem tudta megmondani, milyen ügy miatt kellett fizetnie Deutschnak, mint írta, „már fejben tartani is lehetetlen, hogy melyik velem kapcsolatos hazugsága miatt”, de mint az Index cikke megjegyzi, 2018-ban Deutsch elvesztett egy pert Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára cége, az Altus Zrt.-vel szemben jó hírnév megsértése miatt, míg idén májusban a Miniszterelnökségnek kellett elnézést kérnie a cégtől valótlan híresztelés miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.