Megfulladt az amerikai férfi, aki víz alá merülve kérte meg barátnője kezét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Steven Weber és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában járt, egy vízbe merített kabinban laktak az egyik ismert turistaközpontban, Pempa szigete közelében. 

A BBC által ismertetett felvételek szerint Weber azt találta ki, hogy alámerült a kabin oldala mellett, és az üvegfalu kabin oldalára tapasztva, egy kézzel írt üzenet segítségével akarta megkérni a barátnője kezét. A felvételt a kabinban maradó Antoine készítette. 

De a lánykérés után Weber többet nem került elő, nem sikerült kijutnia az óceánból. 

A kabint üzemeltető Manta Resort megerősítette a lapnak, hogy a férfi megfulladt, miközben felszerelés nélkül, szabadtüdős merüléssel indult el a kabin oldalába. 

A helyi rendőrség vizsgálatot indított a haláleset miatt. Weber és Antoine négy éjszakát foglalt a partoktól 250 méternyire lévő, 10 méter mélyre elmerített kabinba, ahol egy éjszaka 1700 dollár körül érhető el. A baleset a nyaralásuk harmadik napján történt. 

Antoine a Facebookra írt a tragédiáról, és mint írta, Webernek sosem volt alkalma, hogy megtudja a válaszát, ami milliószoros igen lett volna.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.