Megfulladt az amerikai férfi, aki víz alá merülve kérte meg barátnője kezét

Steven Weber és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában járt, egy vízbe merített kabinban laktak az egyik ismert turistaközpontban, Pempa szigete közelében. 

A BBC által ismertetett felvételek szerint Weber azt találta ki, hogy alámerült a kabin oldala mellett, és az üvegfalu kabin oldalára tapasztva, egy kézzel írt üzenet segítségével akarta megkérni a barátnője kezét. A felvételt a kabinban maradó Antoine készítette. 

De a lánykérés után Weber többet nem került elő, nem sikerült kijutnia az óceánból. 

A kabint üzemeltető Manta Resort megerősítette a lapnak, hogy a férfi megfulladt, miközben felszerelés nélkül, szabadtüdős merüléssel indult el a kabin oldalába. 

A helyi rendőrség vizsgálatot indított a haláleset miatt. Weber és Antoine négy éjszakát foglalt a partoktól 250 méternyire lévő, 10 méter mélyre elmerített kabinba, ahol egy éjszaka 1700 dollár körül érhető el. A baleset a nyaralásuk harmadik napján történt. 

Antoine a Facebookra írt a tragédiáról, és mint írta, Webernek sosem volt alkalma, hogy megtudja a válaszát, ami milliószoros igen lett volna.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.