Megfulladt az amerikai férfi, aki víz alá merülve kérte meg barátnője kezét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Steven Weber és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában járt, egy vízbe merített kabinban laktak az egyik ismert turistaközpontban, Pempa szigete közelében. 

A BBC által ismertetett felvételek szerint Weber azt találta ki, hogy alámerült a kabin oldala mellett, és az üvegfalu kabin oldalára tapasztva, egy kézzel írt üzenet segítségével akarta megkérni a barátnője kezét. A felvételt a kabinban maradó Antoine készítette. 

De a lánykérés után Weber többet nem került elő, nem sikerült kijutnia az óceánból. 

A kabint üzemeltető Manta Resort megerősítette a lapnak, hogy a férfi megfulladt, miközben felszerelés nélkül, szabadtüdős merüléssel indult el a kabin oldalába. 

A helyi rendőrség vizsgálatot indított a haláleset miatt. Weber és Antoine négy éjszakát foglalt a partoktól 250 méternyire lévő, 10 méter mélyre elmerített kabinba, ahol egy éjszaka 1700 dollár körül érhető el. A baleset a nyaralásuk harmadik napján történt. 

Antoine a Facebookra írt a tragédiáról, és mint írta, Webernek sosem volt alkalma, hogy megtudja a válaszát, ami milliószoros igen lett volna.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.