Megfulladt az amerikai férfi, aki víz alá merülve kérte meg barátnője kezét

2019 szeptember 22., vasárnap 6:16
307

Steven Weber és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában járt, egy vízbe merített kabinban laktak az egyik ismert turistaközpontban, Pempa szigete közelében. 

A BBC által ismertetett felvételek szerint Weber azt találta ki, hogy alámerült a kabin oldala mellett, és az üvegfalu kabin oldalára tapasztva, egy kézzel írt üzenet segítségével akarta megkérni a barátnője kezét. A felvételt a kabinban maradó Antoine készítette. 

De a lánykérés után Weber többet nem került elő, nem sikerült kijutnia az óceánból. 

A kabint üzemeltető Manta Resort megerősítette a lapnak, hogy a férfi megfulladt, miközben felszerelés nélkül, szabadtüdős merüléssel indult el a kabin oldalába. 

A helyi rendőrség vizsgálatot indított a haláleset miatt. Weber és Antoine négy éjszakát foglalt a partoktól 250 méternyire lévő, 10 méter mélyre elmerített kabinba, ahol egy éjszaka 1700 dollár körül érhető el. A baleset a nyaralásuk harmadik napján történt. 

Antoine a Facebookra írt a tragédiáról, és mint írta, Webernek sosem volt alkalma, hogy megtudja a válaszát, ami milliószoros igen lett volna.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt