A józsefvárosi polgármester közeli munkatársa szerint ha nem vagy roma, csicska leszel

Botránnyal tetőzött botrányt a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltjének egy közeli munkatársa. Nagy Orsolya, Sára Botond fideszes polgármester kabinetjének ügyintézője vasárnap, miután a helyi kerületőrség még a jelölt beszéde előtt lekapcsolta Pikó András ellenzéki polgármesterjelölt kampányeseményén az áramot, azzal a megjegyzéssel osztotta be Pikó az eseményről közzétett élő közvetítésének linkjét, hogy "[a]zt hiszem, ez világos beszéd! Ha Pikó nyer, a romak [sic!] újra terror alatt fogják tartani a nem romákat. Menőség lesz romának lenni, ha nem vagy roma, csak egy csicska leszel. Végünk, baszki!" Nagy szerint Pikó beszéde félelmetes volt, győzelme esetén ő biztosan elköltözik a kerületből, és inkább máshol neveli fel a gyerekeit, írja az Index, amely kérdéseivel megkereste Nagyot, aki eddig nem válaszolt nekik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.