A józsefvárosi polgármester közeli munkatársa szerint ha nem vagy roma, csicska leszel

Botránnyal tetőzött botrányt a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltjének egy közeli munkatársa. Nagy Orsolya, Sára Botond fideszes polgármester kabinetjének ügyintézője vasárnap, miután a helyi kerületőrség még a jelölt beszéde előtt lekapcsolta Pikó András ellenzéki polgármesterjelölt kampányeseményén az áramot, azzal a megjegyzéssel osztotta be Pikó az eseményről közzétett élő közvetítésének linkjét, hogy "[a]zt hiszem, ez világos beszéd! Ha Pikó nyer, a romak [sic!] újra terror alatt fogják tartani a nem romákat. Menőség lesz romának lenni, ha nem vagy roma, csak egy csicska leszel. Végünk, baszki!" Nagy szerint Pikó beszéde félelmetes volt, győzelme esetén ő biztosan elköltözik a kerületből, és inkább máshol neveli fel a gyerekeit, írja az Index, amely kérdéseivel megkereste Nagyot, aki eddig nem válaszolt nekik.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.