Az Újpest FC duális partnere lett a Corvinusnak

„A Corvinus Egyetem sportközgazdász mesterszakos képzése, nappali és duális formában egyedülálló kezdeményezés és hiánypótló a szakmai képzések között, ezért is megtisztelő, hogy az Újpest FC, mint duális partner részt vehet ebbe és segít képezni a jövő generációját” – írja az ujpestfc.hu.

Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és a Corvinuson tanító Paprika ZitaFotó: ujpestfc.hu

András Krisztina, a Corvinus Egyetem tanszékvezető-docense azt mondta: „Eddig tizenhárom partnerrel dolgozunk együtt, és legnagyobb örömünkre a futball szervezetek is úgy gondolták, hogy szeretnének ők is csatlakozni a már meglévők közé, és elsőként az Újpest FC csapata volt az, amely bizalmat szavazott nekünk. Ugyan elkezdődött már az idei tanév, de a második félévben még van lehetőség a diákoknak duális munkahelyre jelentkezni a futballklubhoz, és akár az oktatás gyakorlati részét a negyedik kerületi klubnál tölteni.”

Berta Csaba, klub ügyvezető igazgatója azt mondta, „nagyon hasznos a klubunk számára ez a fajta kapocs, egyrészt diplomáciai szempontból, hiszen az ország egyik legnevesebb intézményéről beszélhetünk, másrészt pedig a programtól azt reméljük, hogy a következő években, különös tekintettel a back office pótlására, ezen fajta együttműködés megoldást fog biztosítani”.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.