Az Újpest FC duális partnere lett a Corvinusnak

„A Corvinus Egyetem sportközgazdász mesterszakos képzése, nappali és duális formában egyedülálló kezdeményezés és hiánypótló a szakmai képzések között, ezért is megtisztelő, hogy az Újpest FC, mint duális partner részt vehet ebbe és segít képezni a jövő generációját” – írja az ujpestfc.hu.

Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és a Corvinuson tanító Paprika ZitaFotó: ujpestfc.hu

András Krisztina, a Corvinus Egyetem tanszékvezető-docense azt mondta: „Eddig tizenhárom partnerrel dolgozunk együtt, és legnagyobb örömünkre a futball szervezetek is úgy gondolták, hogy szeretnének ők is csatlakozni a már meglévők közé, és elsőként az Újpest FC csapata volt az, amely bizalmat szavazott nekünk. Ugyan elkezdődött már az idei tanév, de a második félévben még van lehetőség a diákoknak duális munkahelyre jelentkezni a futballklubhoz, és akár az oktatás gyakorlati részét a negyedik kerületi klubnál tölteni.”

Berta Csaba, klub ügyvezető igazgatója azt mondta, „nagyon hasznos a klubunk számára ez a fajta kapocs, egyrészt diplomáciai szempontból, hiszen az ország egyik legnevesebb intézményéről beszélhetünk, másrészt pedig a programtól azt reméljük, hogy a következő években, különös tekintettel a back office pótlására, ezen fajta együttműködés megoldást fog biztosítani”.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.