Benzinnel locsolt le és fel akart gyújtani több embert egy székesfehérvári nő

bűnügy
2019 szeptember 23., 06:45

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete gyanújával vett őrizetbe egy 59 éves székesfehérvári nőt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Közleményük szerint a gyanúsított vasárnap délelőtt benzinnel locsolt le több embert, de meggyújtani már nem tudta őket.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nő egy dulakodás során korábbi sérelmét akarta megtorolni. Az incidens egy bevásárlóközpont előtt történt, a nőt a helyszínen őrizetbe vették, azóta kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy egy székesfehérvári áruház előtt rövid szóváltást követően többen veszekedtek, dulakodtak, amelynek során egy ember megsérült. Hat embert előállítottak, majd a térfigyelő kamerák felvételeinek vizsgálata után találták meg a nőt, aki azt kiabálta, hogy felgyújtalak, meghalsz. Azért nem tudta begyújtani a benzint, mert az egyik sértett kirúgta az öngyújtót a kezéből. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.