Kicsit késik az indián nyár

Uh, milyen szerencsém van, hogy ma reggel nem a Nyírségben ébredtem, ahol jó, ha éppen egy fok van! Bár hajnalban végül a racionálisan még elfogadható legtöbb réteg magamra pakolása mellett döntöttem (jól!), Budapesten a Nyírséghez képest balzsamos 14 fok van.

Eddig tartott a jó hír fővárosunk időjárásával kapcsolatban. A rossz az, hogy napközben sem lesz ennél számottevően melegebb, a hőmérséklet 19 fokon fog tetőzni az előrejelzés szerint.

És ezzel még a melegebb részek közé tartozik majd Közép-Magyarország, ennél jobb időt csak Baranyában ígérnek, ahol elég időre kisüthet a nap ahhoz, hogy zivatarok is kialakuljanak a 20 fokos hőségben, ami ott lesz.

Esővel számoljanak, délelőtt jellemzően csak az ország nyugati vége marad száraz, hogy aztán délután ott is ázzanak.

A továbbiakban már rövid távon jobb lesz, kedden már akár 25 fokig is felmelegedhet, és a hét hátralevő részében olykor még a nap is kisüthet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.