Letörték a székesfehérvári városháza előtti lovasszobor főalakjának kardját

Garázdaság vétsége miatt keresi a rendőrség azt az egyelőre ismeretlen férfit, aki a térfigyelő kamerák felvételei alapján vasárnap hajnalban felmászott a székesfehérvári városházával szemközti lovasszoborra, és letörte a főalak kardját.

A szobor, Pátzay Pál alkotása a limanowai ütközetben, az I. világháború egyik legvéresebb csatájában elesett fehérvári huszároknak állított emléket. 1939-ben avatták fel. (Via MTI, Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.