Letörték a székesfehérvári városháza előtti lovasszobor főalakjának kardját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Garázdaság vétsége miatt keresi a rendőrség azt az egyelőre ismeretlen férfit, aki a térfigyelő kamerák felvételei alapján vasárnap hajnalban felmászott a székesfehérvári városházával szemközti lovasszoborra, és letörte a főalak kardját.

A szobor, Pátzay Pál alkotása a limanowai ütközetben, az I. világháború egyik legvéresebb csatájában elesett fehérvári huszároknak állított emléket. 1939-ben avatták fel. (Via MTI, Police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.