Újabb történelmi mélypont: 335,3 forintba is került egy euró

PÉNZ
2019 szeptember 23., 12:13
comments 329

Minimális erősödés után reggel új történelmi mélypontra esett a forint az euróval szemben: 335,3 forint volt egy euró. A forint kicsit erősödött utána, már 334,95 forint egy euró, de ez még mindig több, mint a múlt heti történelmi mélypont (334,35).

A Portfolio szerint a forint gyengülése a délelőtti gyenge beszerzésimenedzser-indexeknek tudható be: a német feldolgozóipari, szolgáltatói és kompozit beszerzésimenedzser-index jóval a várt alatt alakult, a gazdaság kifejezetten gyenge, recesszió lehet, és a francia BMI is gyenge lett, jelentősen lelassult a növekedés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.