Újabb történelmi mélypont: 335,3 forintba is került egy euró

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Minimális erősödés után reggel új történelmi mélypontra esett a forint az euróval szemben: 335,3 forint volt egy euró. A forint kicsit erősödött utána, már 334,95 forint egy euró, de ez még mindig több, mint a múlt heti történelmi mélypont (334,35).

A Portfolio szerint a forint gyengülése a délelőtti gyenge beszerzésimenedzser-indexeknek tudható be: a német feldolgozóipari, szolgáltatói és kompozit beszerzésimenedzser-index jóval a várt alatt alakult, a gazdaság kifejezetten gyenge, recesszió lehet, és a francia BMI is gyenge lett, jelentősen lelassult a növekedés.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.