Vaddisznó helyett az apját lőtte agyon egy olasz vadász

Emberölés gyanújával vette őrizetbe az olasz rendőrség azt a 34 éves férfit, aki egy vadászaton vaddisznó helyett véletlenül a saját apját lőtte agyon. A sajtójelentések szerint a páros a sűrű aljnövényzetben haladt Salerno tartományban, Postiglione városa közelében, amikor az eset történt.

A 34 éves férfi egy árnyat látott elsuhanni a rozsdásodó levelek között. Azonnal ráemelte a puskáját és lőtt, aztán egyből riasztotta a hatóságokat, amikor szembesült tettével. Az orvosoknak már nem sikerült megmenteniük édesapja, az 55 éves Martino Gaudioso életét.

A jelentések szerint a páros amúgy egy nemzeti parkban vadászott, ahol ez tilos. A rendőrség ezért elkobozta fegyvereiket. (Via BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.