Vaddisznó helyett az apját lőtte agyon egy olasz vadász

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Emberölés gyanújával vette őrizetbe az olasz rendőrség azt a 34 éves férfit, aki egy vadászaton vaddisznó helyett véletlenül a saját apját lőtte agyon. A sajtójelentések szerint a páros a sűrű aljnövényzetben haladt Salerno tartományban, Postiglione városa közelében, amikor az eset történt.

A 34 éves férfi egy árnyat látott elsuhanni a rozsdásodó levelek között. Azonnal ráemelte a puskáját és lőtt, aztán egyből riasztotta a hatóságokat, amikor szembesült tettével. Az orvosoknak már nem sikerült megmenteniük édesapja, az 55 éves Martino Gaudioso életét.

A jelentések szerint a páros amúgy egy nemzeti parkban vadászott, ahol ez tilos. A rendőrség ezért elkobozta fegyvereiket. (Via BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.