Vaddisznó helyett az apját lőtte agyon egy olasz vadász

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Emberölés gyanújával vette őrizetbe az olasz rendőrség azt a 34 éves férfit, aki egy vadászaton vaddisznó helyett véletlenül a saját apját lőtte agyon. A sajtójelentések szerint a páros a sűrű aljnövényzetben haladt Salerno tartományban, Postiglione városa közelében, amikor az eset történt.

A 34 éves férfi egy árnyat látott elsuhanni a rozsdásodó levelek között. Azonnal ráemelte a puskáját és lőtt, aztán egyből riasztotta a hatóságokat, amikor szembesült tettével. Az orvosoknak már nem sikerült megmenteniük édesapja, az 55 éves Martino Gaudioso életét.

A jelentések szerint a páros amúgy egy nemzeti parkban vadászott, ahol ez tilos. A rendőrség ezért elkobozta fegyvereiket. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.