Zsíroskenyeret kent az éhes betörőnek

Felriasztotta a besurranó tolvaj 2019 februárjában a farkaslyuki családi házban lakó 77 éves beteg asszonyt. Amikor a nő kérdőre vonta a betörőt, hogy mégis mit keres a lakásában, a vádlott közölte, hogy éhes, és felszólította, hogy készítsen neki ennivalót.

Az idős asszony félelmében nem mert ellenszegülni. Kent egy zsíroskenyeret a betörőnek, aki eközben átkutatta a lakást, és magához vett egy női karórát, egy műbőr pénztárcát és tízezer forintot. Áldozata közben becsomagolta az ételt, amit azzal adott át, hogy "akkor egye meg".

A vádlott ezután távozott, de még felszólította a sértettet, hogy ne merjen szólni a rendőröknek. A zsíros kenyeret a rendőrség közleménye szerint ezután egy kóbor kutyával etette meg.

Az idős asszony nagyon megijedt, és tényleg nem szólt a rendőröknek, csak a fiát értesítette.

A vádlott aztán februárban még több családi házba betört Farkaslyukban és Ózdon, mielőtt lebukott volna. Az ügyészség börtönbüntetést, valamint vagyonelkobzást indítványozott a letartóztatásban levő vádlottal szemben. (Via Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.