Zsóri Dániel az első magyar, aki elnyerte a Puskás-díjat

futball
2019 szeptember 23., 19:09

Első magyarként Zsóri Dániel nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amit a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) milánói gáláján vehetett át.

Zsóri Dániel a köszönőbeszédét mondja
photo_camera Zsóri Dániel a köszönőbeszédét mondja Fotó: Marco Bertorello/AFP

A 18 éves focista február 16-án a Debreceni VSC színeiben a későbbi bajnok FTC elleni hazai NB I-es meccs 81. percében csereként állt be élete első felnőtt élvonalbeli meccsére, majd a 93. percben 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott 1-1-es állásnál, így győzelemhez segítve a csapatát.

link Forrás

A MOL Fehérvár FC játékosa a színpadon elmondta, óriási megtiszteltetés, hogy a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként nyerhette el.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.