Demi Moore azt állítja, 15 éves korában megerőszakolták

szexuális zaklatás
2019 szeptember 24., 06:38

Demi Moore a Good Morning America című műsornak adott interjút a most megjelent, Inside Out című életrajzi könyvéről. Ebben beszélt először arról, hogy 15 éves korában szexuálisan bántalmazta őt egy férfi, aki azt mondta neki, 500 dollárt fizetett cserébe Moore anyjának. Mindez a saját házukban történt. 

A könyvében azt írja, „erőszak volt, és egy szörnyű árulás, amit a férfi kegyetlen kérdése tudatosított bennem. Azt kérdezte: milyen érzés, hogy 500 dollárért futtatott az anyád?”

Moore elmondása szerint az anyja, aki 1998-ban halt meg, alkoholista volt, és rendszeresen szórakozóhelyekre vitte őt, hogy a férfiak észrevegyék. Amikor az interjúban arról kérdezték Moore-t, hogy hitt-e a férfinak, azt mondta: „A szívem mélyén nem. Nem hiszem, hogy egyenes tranzakció lett volna, de hagyta, hogy találkozzon velem, és veszélybe sodort.”

A könyvében arról is ír, hogy 12 éves volt, amikor az anyja először öngyilkosságot kísérelt meg, és neki kellett megmentenie az életét. „Emlékszem, ahogy az ujjaimmal, egy kisgyerek ujjaival próbáltam kiszedni a tablettákat anyám szájából, miután megpróbálta lenyelni őket”. Az interjúban azt mondta, ez később is sokszor megtörtént, és végérvényesen lezárta a gyerekkorát. 

Demi Moore a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai színésznője volt, játszott például a Ghostban, az Egy becsületbeli ügyben és a Tisztességtelen ajánlatban is. A könyvét az anyjának, három lányának és volt férjének, Bruce Willisnek ajánlotta. (The Guardian)