Elképesztően nagyot esett a vébén az egyik legjobb magyar bringás

Irreális körülmények között zajlott ma az U23-asok egyéni időfutama a Nagy-Britanniában, azon belül Yorkshire-ben zajló országúti kerékpáros világbajnokságon. Igazi brit eső esett ugyanis közben, így a versenyzőknek vizes aszfalton, néha mély tócsákon keresztül kellett száguldaniuk a dimbes-dombos vidéken.

Így esett az eső, amikor az első versenyző nekivágott:

A helyzet később sem javult, hiszen ilyen pocsolyák nehezítették a pályát:

A talán leglátványosabb esést a magyar bringasport egyik legnagyobb reménységének számító, a lengyel CCC Development Teamben tekerő, idén a Tour de Hongrie-n összetettben harmadik, több európai versenyen igen jól szerepelő Valter Attila, az egyéni időfutam magyar bajnoka szenvedte el. Valter profin igyekezett állva maradni, miután megcsúszott, de ilyen körülmények között reménytelen volt a mentés:

A felvétel alapján úgy tűnik, hogy a magyar versenyző megúszta komolyabb sérülések nélkül.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.