Elképesztően nagyot esett a vébén az egyik legjobb magyar bringás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Irreális körülmények között zajlott ma az U23-asok egyéni időfutama a Nagy-Britanniában, azon belül Yorkshire-ben zajló országúti kerékpáros világbajnokságon. Igazi brit eső esett ugyanis közben, így a versenyzőknek vizes aszfalton, néha mély tócsákon keresztül kellett száguldaniuk a dimbes-dombos vidéken.

Így esett az eső, amikor az első versenyző nekivágott:

A helyzet később sem javult, hiszen ilyen pocsolyák nehezítették a pályát:

A talán leglátványosabb esést a magyar bringasport egyik legnagyobb reménységének számító, a lengyel CCC Development Teamben tekerő, idén a Tour de Hongrie-n összetettben harmadik, több európai versenyen igen jól szerepelő Valter Attila, az egyéni időfutam magyar bajnoka szenvedte el. Valter profin igyekezett állva maradni, miután megcsúszott, de ilyen körülmények között reménytelen volt a mentés:

A felvétel alapján úgy tűnik, hogy a magyar versenyző megúszta komolyabb sérülések nélkül.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.