Már a reptéren összefutottunk, de azt gondoltam, te is a pároddal nyaralsz

életmód
2019 szeptember 24., 07:34
comments 95

Szeptember 10-én láttalak, a 09.10.-i Ryanair gépen Las Palmas de G.C.-ből Budapestre tartva. Már a reptéren összefutottunk, de azt gondoltam te is a pároddal nyaralsz, mint legtöbben a turisták közül. Később a gépen vált számomra világossá, hogy te is egyedül utazol. A leszállás után az óriási tömegben már sajnos szem elől veszítettelek.

Hosszú, göndör, gyönyörű szőkés-világosbarna hajra, és napbarnított bőrre emlékszem. Fekete felsőt, mintás szoknyanadrágot és pirosas sportcipőt viseltél. Szürke roll-up hátizsákot Színhát felirattal és I love bike textilszatyrot vittél magaddal. Én kék rövid ujjú felsőben és szürke rövidnadrágban voltam, világosbarna rövid hajjal és szakállal, Zöld túrahátizsákkal voltam, rajta egy sárga zakóval.
Nagyon szívesen viszontlátnálak újra, meg újra!

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.