Már a reptéren összefutottunk, de azt gondoltam, te is a pároddal nyaralsz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szeptember 10-én láttalak,  a 09.10.-i Ryanair gépen Las Palmas de G.C.-ből Budapestre tartva. Már a reptéren összefutottunk, de azt gondoltam te is a pároddal nyaralsz, mint legtöbben a turisták közül. Később a gépen vált számomra világossá, hogy te is egyedül utazol. A leszállás után az óriási tömegben már sajnos szem elől veszítettelek.

Hosszú, göndör, gyönyörű szőkés-világosbarna hajra, és napbarnított bőrre emlékszem. Fekete felsőt, mintás szoknyanadrágot és pirosas sportcipőt viseltél. Szürke roll-up hátizsákot Színhát felirattal és I love bike textilszatyrot vittél magaddal. Én kék rövid ujjú felsőben és szürke rövidnadrágban voltam, világosbarna rövid hajjal és szakállal, Zöld túrahátizsákkal voltam, rajta egy sárga zakóval.
Nagyon szívesen viszontlátnálak újra, meg újra!

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.