Már a reptéren összefutottunk, de azt gondoltam, te is a pároddal nyaralsz

Szeptember 10-én láttalak,  a 09.10.-i Ryanair gépen Las Palmas de G.C.-ből Budapestre tartva. Már a reptéren összefutottunk, de azt gondoltam te is a pároddal nyaralsz, mint legtöbben a turisták közül. Később a gépen vált számomra világossá, hogy te is egyedül utazol. A leszállás után az óriási tömegben már sajnos szem elől veszítettelek.

Hosszú, göndör, gyönyörű szőkés-világosbarna hajra, és napbarnított bőrre emlékszem. Fekete felsőt, mintás szoknyanadrágot és pirosas sportcipőt viseltél. Szürke roll-up hátizsákot Színhát felirattal és I love bike textilszatyrot vittél magaddal. Én kék rövid ujjú felsőben és szürke rövidnadrágban voltam, világosbarna rövid hajjal és szakállal, Zöld túrahátizsákkal voltam, rajta egy sárga zakóval.
Nagyon szívesen viszontlátnálak újra, meg újra!

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.