Sokkolóval raboltak ki egy pénzváltót Bajcsy-Zsilinszky úton

bűnügy
2019 szeptember 24., 19:39
comments 212

Az Indexnek egy olvasó írta meg, hogy az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky úton rablás vagy lövöldözés volt az egyik pénzváltóban a Bazilikához közel.

A BRFK közölte, hogy az ügyeletre 16:18-kor érkezett bejelentés, hogy egy V. kerületi, Bajcsy-Zsilinszky úti pénzváltóban rablás történt, és a helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy ismeretlen férfi 15:55 körül egy elektromos sokkolót nyomott az alkalmazott kezéhez, és a bevételt követelte. Sérülés nem történt, a férfi a pénztár tartalmával elmenekült.

A BRFK Rablási Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított nyomozást. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt