Trump: Egy csomó mindenért kaphatnék Nobel-díjat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Donald Trump amerikai elnök szerint „egy csomó mindenért” kaphatna Nobel-békedíjat, ha igazságosan osztanák ki. Ez egy hétfői sajtótájékoztatón került szóba, miután Trump az ENSZ klímacsúcsa közben kétoldalú találkozón vett részt Imran Khan pakisztáni miniszterelnökkel.

„Obamának rögtön adtak egyet, amint elnök lett, és fogalma sem volt, hogy miért kapja. És tudják mit? Ez volt az egyetlen dolog, amiben egyetértettem vele.”

Trump ezután arról beszélt, hogy Imran Khan mellett remek kapcsolatot ápol Narendra Modi indiai miniszterelnökkel is, és ha el kellene simítani köztük valamit, szívesen döntőbíráskodna. Már csak azért is, mert a barátai máskor is felkérték már „elég nagy viták” rendezésére, és sosem vallott kudarcot. 

„Csak szóljanak, ha segíthetek!”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.