Trump: Egy csomó mindenért kaphatnék Nobel-díjat

Donald Trump amerikai elnök szerint „egy csomó mindenért” kaphatna Nobel-békedíjat, ha igazságosan osztanák ki. Ez egy hétfői sajtótájékoztatón került szóba, miután Trump az ENSZ klímacsúcsa közben kétoldalú találkozón vett részt Imran Khan pakisztáni miniszterelnökkel.

„Obamának rögtön adtak egyet, amint elnök lett, és fogalma sem volt, hogy miért kapja. És tudják mit? Ez volt az egyetlen dolog, amiben egyetértettem vele.”

Trump ezután arról beszélt, hogy Imran Khan mellett remek kapcsolatot ápol Narendra Modi indiai miniszterelnökkel is, és ha el kellene simítani köztük valamit, szívesen döntőbíráskodna. Már csak azért is, mert a barátai máskor is felkérték már „elég nagy viták” rendezésére, és sosem vallott kudarcot. 

„Csak szóljanak, ha segíthetek!”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.