Trump: Egy csomó mindenért kaphatnék Nobel-díjat

külföld
2019 szeptember 24., 09:17

Donald Trump amerikai elnök szerint „egy csomó mindenért” kaphatna Nobel-békedíjat, ha igazságosan osztanák ki. Ez egy hétfői sajtótájékoztatón került szóba, miután Trump az ENSZ klímacsúcsa közben kétoldalú találkozón vett részt Imran Khan pakisztáni miniszterelnökkel.

„Obamának rögtön adtak egyet, amint elnök lett, és fogalma sem volt, hogy miért kapja. És tudják mit? Ez volt az egyetlen dolog, amiben egyetértettem vele.”

Trump ezután arról beszélt, hogy Imran Khan mellett remek kapcsolatot ápol Narendra Modi indiai miniszterelnökkel is, és ha el kellene simítani köztük valamit, szívesen döntőbíráskodna. Már csak azért is, mert a barátai máskor is felkérték már „elég nagy viták” rendezésére, és sosem vallott kudarcot. 

„Csak szóljanak, ha segíthetek!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.