Úgy locsolják a budapesti utakat, mintha kánikula lenne

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az utóbbi időben többeknek feltűnt, hogy Budapesten nagyon szorgalmasan dolgoznak a locsolóautók, ami elég furcsa, mióta vége a jó időnek. 

„Egész nyáron, amikor 30 fok fölötti hőmérsékletek voltak, meg tűző nap, meg hőségriadók, akkor senkinek eszébe nem jutott aszfaltot hűteni. Ezzel szemben az utóbbi pár hétben eszement útlocsolásba kezdtek. Személy szerint a Múzeum körút - Lónyai utca vonalon járok munkába és haza. Kis túlzással reggeltől estig áll a víz az aszfalton” - idézi az Index egy olvasóját

A lap megkereste a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-t az ügyben, ahonnan azt írták, „a nyár folyamán a saját tapasztalataik, a kerületi önkormányzatokkal történt egyeztetések, valamint egyéb észrevételek alapján átalakították a takarítási rendszerüket, és mind a gépi, mind a kézi úttisztítás területén módosítottak a korábbi gyakorlaton. Az elmúlt hetekben több kerületben koncentrált takarítás volt, például a Terézvárosban”.

Az FKF tavaly az útra lehullott falevelekkel indokolta az őszi nagytakarítást. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.