Elhunyt Szekó József, Mohács polgármestere

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Szekó József 2019. augusztus 28-án a mohácsi Sokac Ház átadásán.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

Elhunyt Szekó József, Mohács kormánypárti polgármestere, aki már két évtizede irányította a várost. A város honlapján megjelent közlemény szerint az önkormányzat saját halottjának tekinti a ma "tragikus körülmények között elhunyt" polgármestert, akinek a temetéséről később intézkednek.

A város képviselőtestülete ma tartotta volna utolsó testületi ülését az önkormányzati választás előtt, erre Szekó már nem érkezett meg.

A Választási Iroda nyilvántartása szerint Mohácson csak Szekó József és az MSZP jelöltje, Csorbai Ferenc küzdöttek volna a polgármesterségért, Szekó halálával így csak egy - ellenzéki - jelölt maradt. (Via Szabad Pécs)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!