Elhunyt Szekó József, Mohács polgármestere

Szekó József 2019. augusztus 28-án a mohácsi Sokac Ház átadásán.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

Elhunyt Szekó József, Mohács kormánypárti polgármestere, aki már két évtizede irányította a várost. A város honlapján megjelent közlemény szerint az önkormányzat saját halottjának tekinti a ma "tragikus körülmények között elhunyt" polgármestert, akinek a temetéséről később intézkednek.

A város képviselőtestülete ma tartotta volna utolsó testületi ülését az önkormányzati választás előtt, erre Szekó már nem érkezett meg.

A Választási Iroda nyilvántartása szerint Mohácson csak Szekó József és az MSZP jelöltje, Csorbai Ferenc küzdöttek volna a polgármesterségért, Szekó halálával így csak egy - ellenzéki - jelölt maradt. (Via Szabad Pécs)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér