Két látás, két mosoly, két dobbanó szív

2019 szeptember 27., péntek 10:07
128

1.

Szeptember 27-en, fel12-kor setaltam a Szinyei Merse Pal utcaban a Szonditol az Andrassy fele amikor elmentel mellettem, zenet hallgatva, mosolyogva ram neztel. Sajnos ahogy ocsudva visszaneztem rad, abban a pillanatban hivott a fonokom es nem tudtam masra figyelni, automatikusan tovabbmentem. Mire vege lett a hivasnak eldontottem, hogy utanad megyek, de hiaba rohantam vissza nem talaltalak sehol :( Szurke nadrag, talan fekete felso volt rajtad es egy kedves mosoly :)

2.

Csütörtökön láttalak, Szeptember 26-án a 3-as metrón 14:45 körül. Te (arra tippelek, hogy Édesanyáddal utaztál, álltatok az egyik ajtónál) én pont felálltam, mert leszállni készültem a Dózsa Gy. útnál, Újpest felől, és akkor akadt össze a tekintetünk, vissza is mosolyogtál, de sajnos nekem le kellett szállnom, ti mentetek tovább. Vörös hajad összefogva volt, rajtam kockás ing és bőrdzseki volt. Hogyan tudnánk összeakadni újra?

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt