Két látás, két mosoly, két dobbanó szív

1.

Szeptember 27-en, fel12-kor setaltam a Szinyei Merse Pal utcaban a Szonditol az Andrassy fele amikor elmentel mellettem, zenet hallgatva, mosolyogva ram neztel. Sajnos ahogy ocsudva visszaneztem rad, abban a pillanatban hivott a fonokom es nem tudtam masra figyelni, automatikusan tovabbmentem. Mire vege lett a hivasnak eldontottem, hogy utanad megyek, de hiaba rohantam vissza nem talaltalak sehol :( Szurke nadrag, talan fekete felso volt rajtad es egy kedves mosoly :)

2.

Csütörtökön láttalak, Szeptember 26-án a 3-as metrón 14:45 körül. Te (arra tippelek, hogy Édesanyáddal utaztál, álltatok az egyik ajtónál) én pont felálltam, mert leszállni készültem a Dózsa Gy. útnál, Újpest felől, és akkor akadt össze a tekintetünk, vissza is mosolyogtál, de sajnos nekem le kellett szállnom, ti mentetek tovább. Vörös hajad összefogva volt, rajtam kockás ing és bőrdzseki volt. Hogyan tudnánk összeakadni újra?

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.