Két látás, két mosoly, két dobbanó szív

életmód
2019 szeptember 27., 10:07
comments 117

1.

Szeptember 27-en, fel12-kor setaltam a Szinyei Merse Pal utcaban a Szonditol az Andrassy fele amikor elmentel mellettem, zenet hallgatva, mosolyogva ram neztel. Sajnos ahogy ocsudva visszaneztem rad, abban a pillanatban hivott a fonokom es nem tudtam masra figyelni, automatikusan tovabbmentem. Mire vege lett a hivasnak eldontottem, hogy utanad megyek, de hiaba rohantam vissza nem talaltalak sehol :( Szurke nadrag, talan fekete felso volt rajtad es egy kedves mosoly :)

2.

Csütörtökön láttalak, Szeptember 26-án a 3-as metrón 14:45 körül. Te (arra tippelek, hogy Édesanyáddal utaztál, álltatok az egyik ajtónál) én pont felálltam, mert leszállni készültem a Dózsa Gy. útnál, Újpest felől, és akkor akadt össze a tekintetünk, vissza is mosolyogtál, de sajnos nekem le kellett szállnom, ti mentetek tovább. Vörös hajad összefogva volt, rajtam kockás ing és bőrdzseki volt. Hogyan tudnánk összeakadni újra?

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.