Két látás, két mosoly, két dobbanó szív

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

1.

Szeptember 27-en, fel12-kor setaltam a Szinyei Merse Pal utcaban a Szonditol az Andrassy fele amikor elmentel mellettem, zenet hallgatva, mosolyogva ram neztel. Sajnos ahogy ocsudva visszaneztem rad, abban a pillanatban hivott a fonokom es nem tudtam masra figyelni, automatikusan tovabbmentem. Mire vege lett a hivasnak eldontottem, hogy utanad megyek, de hiaba rohantam vissza nem talaltalak sehol :( Szurke nadrag, talan fekete felso volt rajtad es egy kedves mosoly :)

2.

Csütörtökön láttalak, Szeptember 26-án a 3-as metrón 14:45 körül. Te (arra tippelek, hogy Édesanyáddal utaztál, álltatok az egyik ajtónál) én pont felálltam, mert leszállni készültem a Dózsa Gy. útnál, Újpest felől, és akkor akadt össze a tekintetünk, vissza is mosolyogtál, de sajnos nekem le kellett szállnom, ti mentetek tovább. Vörös hajad összefogva volt, rajtam kockás ing és bőrdzseki volt. Hogyan tudnánk összeakadni újra?

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.