Két sáv széles lyuk nyílt Budapest egyik legforgalmasabb főútján

Másfél méter mély, két sáv széles nyílás keletkezett péntekre a Kossuth Lajos utca és a Városház utca torkolatában Budapest egyik legnagyobb forgalmú főútvonalán. Aki csak teheti, kerülje el a környéket - beleértve az Erzsébet hidat!

A Város Szíve Facebook-oldal beszámolója szerint ott szakadt be az út, ahol az elmúlt hónapokban a Fővárosi Önkormányzat beruházásában a távfűtés új csövét fektették le. Emiatt a beruházás miatt nyáron hónapokon át volt leszűkítve az út, de úgy tervezték, hogy az iskolakezdésre már átadják, hogy akkor ne növelje tovább a dugót az amúgy is járhatatlan városban.

Hát, ez nem jött össze.

"Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavarog ugyanott" - írja a Város Szíve az út beszakadásáról szóló posztjában.

Beszámolójuk szerint a torlódás a Rákóczi utat is bedugította, mint írják az Astoria és a Blaha Lujza tér is "elesett", a dugóban elakadt 7-es buszok vesztegelnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.