Két sáv széles lyuk nyílt Budapest egyik legforgalmasabb főútján

Másfél méter mély, két sáv széles nyílás keletkezett péntekre a Kossuth Lajos utca és a Városház utca torkolatában Budapest egyik legnagyobb forgalmú főútvonalán. Aki csak teheti, kerülje el a környéket - beleértve az Erzsébet hidat!

A Város Szíve Facebook-oldal beszámolója szerint ott szakadt be az út, ahol az elmúlt hónapokban a Fővárosi Önkormányzat beruházásában a távfűtés új csövét fektették le. Emiatt a beruházás miatt nyáron hónapokon át volt leszűkítve az út, de úgy tervezték, hogy az iskolakezdésre már átadják, hogy akkor ne növelje tovább a dugót az amúgy is járhatatlan városban.

Hát, ez nem jött össze.

"Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavarog ugyanott" - írja a Város Szíve az út beszakadásáról szóló posztjában.

Beszámolójuk szerint a torlódás a Rákóczi utat is bedugította, mint írják az Astoria és a Blaha Lujza tér is "elesett", a dugóban elakadt 7-es buszok vesztegelnek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.