Kósa Lajos újraindul a Fidesz alelnöki posztjáért

Mivel Gulyás Gergely már bejelentette, hogy nem lesz tovább a Fidesz alelnöke, így a vasárnapi pártkongresszuson újra Kósa Lajos ülhet be az elnökségbe Németh Szilárd, Kubatov Gábor és Novák Katalin mellé. Az elnökjelölt természetesen egyedül Orbán Viktor lesz.

Kósa Lajos és Németh Szilárd egyszerre lehetnek alelnökök a FideszbenFotó: Németh Szilárd/Facebook

Kósa Lajos a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy az előző kongresszuson azért nem indult az alelnöki választáson, mert tavaly tavaszig a Modern városok programot felügyelő tárca nélküli miniszter tisztségét töltötte be, és a Fideszen belüli megállapodás szerint nem szerencsés, ha egy kormánytag a párt vezetőségének is a tagja. 

Egyébként sikeresnek tartja a Fidesz önkormányzati kampányát, aminek pont ő a kampányfőnöke. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér