Amikor még 39 fideszes nemmel mert szavazni Orbán Viktorra

„Eszméletlenül jól érzem magam. Szó szerint mondom.” 2007-ben az Index bajuszos riportere látogatott el a Fidesz tisztújító kongresszusára. Egy évvel vagyunk a párt 2006-os veresége után, és nem csak az a különleges az eseményben, hogy akkor még a pártelnöknek volt ellenszavazata, hanem akkor a sajtót odaengedték a küldöttekhez, így a tudósítónak és a riportalanynak is lehetősége volt kimutatni az egymás és Orbán Viktor iránt érzett végtelen szeretetüket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.