Egy vitában agyonlőtték a szaúdi király egyik testőrét

Lelőtték Szaúd-Arábia királyának, Szalman ibn Abdul-Aziz Al Szaúdnak az egyik testőrét egy vita hevében – közölte a szaúdi állami televízió.

Abdul Aziz al-Faghm dandártábornokot a Vörös-tenger partján lévő Dzsiddában ölték meg, itt működik a kormány a nyári hónapokban. Hogy pontosan hol és mikor történt az incidens, nem árulták el.

Szalman királyFotó: Bandar Algaloud / Saudi Kingdom/Anadolu Agency

„Nyugodj békében, hős…” – írta a királyi udvar vezető tanácsadója, Turki al-Sejk. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.