Gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják az anyát, akinek a gyerekére ráesett egy ágy

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves jánoshalmi nővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján az anya március 5-én 14:30 körül a 7 éves gyerekét felügyelet nélkül elengedte az utcában lakó nagymamájához. A gyerek felügyeletéről ezután nem gondoskodott, a nagyszülőt a fia érkezéséről nem tájékoztatta.

A nyomozás adati szerint a nő tudott arról, hogy az ingatlan udvara rendezetlen. Ott több – különösen a kiskorúra nézve – jellegénél, méreténél, súlyánál fogva súlyos, vagy akár halálos eredménnyel járó sérülés okozására alkalmas tárgy is található volt.

A gyerekre – feltételezhetően játék közben – rádőlt egy, a kerítésnek támasztott, egy 23 kilós, fából készült, keretes ágybetét. A fiú az orvosi ellátás ellenére 16:30-kor meghalt.

Fotó: police.hu

Az eljárást a rendőrök befejezték, az iratokat átadták az ügyészségnek. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.