Gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják az anyát, akinek a gyerekére ráesett egy ágy

bűnügy
2019 szeptember 29., 07:07
comments 190

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves jánoshalmi nővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján az anya március 5-én 14:30 körül a 7 éves gyerekét felügyelet nélkül elengedte az utcában lakó nagymamájához. A gyerek felügyeletéről ezután nem gondoskodott, a nagyszülőt a fia érkezéséről nem tájékoztatta.

A nyomozás adati szerint a nő tudott arról, hogy az ingatlan udvara rendezetlen. Ott több – különösen a kiskorúra nézve – jellegénél, méreténél, súlyánál fogva súlyos, vagy akár halálos eredménnyel járó sérülés okozására alkalmas tárgy is található volt.

A gyerekre – feltételezhetően játék közben – rádőlt egy, a kerítésnek támasztott, egy 23 kilós, fából készült, keretes ágybetét. A fiú az orvosi ellátás ellenére 16:30-kor meghalt.

photo_camera Fotó: police.hu

Az eljárást a rendőrök befejezték, az iratokat átadták az ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt