Meghalt Kőhalmi Sándor, az ellenzék egyik miskolci képviselőjelöltje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Veres Pál polgármesterjelölt, a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület és a Velünk a Város Lokálpatrióta Egyesület megrendülten tudatja, hogy Kőhalmi Sándor képviselőjelöltünk ma hajnalban, rövid ideig tartó, méltósággal és erővel viselt betegséget követően tragikus hirtelenséggel elhunyt” - olvasható Veres Pál, az ellenzék miskolci polgármesterjelöltjének Facebook-oldalán. 

Az 57 éves korában elhunyt Kőhalmi Sándor az őszi választáson a 19. választókerületben indult volna. Veres Pál azt írja, a jelölt tudott betegségéről, „mégis tovább vállalta a társadalmi küldetésével járó szellemi és fizikai kihívásokat, mert hitt abban, amit feladatául választott”.

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér