Meghalt Kőhalmi Sándor, az ellenzék egyik miskolci képviselőjelöltje

„Veres Pál polgármesterjelölt, a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület és a Velünk a Város Lokálpatrióta Egyesület megrendülten tudatja, hogy Kőhalmi Sándor képviselőjelöltünk ma hajnalban, rövid ideig tartó, méltósággal és erővel viselt betegséget követően tragikus hirtelenséggel elhunyt” - olvasható Veres Pál, az ellenzék miskolci polgármesterjelöltjének Facebook-oldalán. 

Az 57 éves korában elhunyt Kőhalmi Sándor az őszi választáson a 19. választókerületben indult volna. Veres Pál azt írja, a jelölt tudott betegségéről, „mégis tovább vállalta a társadalmi küldetésével járó szellemi és fizikai kihívásokat, mert hitt abban, amit feladatául választott”.

(via Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.