Meghalt Szita Bence harmadik gyilkosa is

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A börtönben elhunyt a harmadik személy is, aki érintett volt a 11 éves Szita Bence meggyilkolásának. A felsőmocsoládi tinédzsert saját nevelőanyja felbujtására két férfi ölte meg Sántos külterületén 2012-ben, majd a holttestet Toponár közelében újra el akarták ásni, ám lebuktak.

Mint később kiderült, a gyilkosságot a fiú nevelőanyja, P. Erika rendelte meg, B. józsef és K. József hajtották végre. Mindhármukat életfogytiglanra ítélték.

P. Erika 2017-ben halt meg emlőrákban, miután előzőleg lemondott a kemoterápiás kezelésről, írja a Blikk. B. József idén nyáron szintén daganatos betegségben, K. József pedig most halt meg szintén hosszan tartó, súlyos betegség után. (Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.