Őrsi Gergely: A II. kerületben az önkormányzat autójával és a sofőrjével szedik le az ellenzéki plakátokat az éj leple alatt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Mire költi a fideszes városvezetés a II. kerületiek adóját? Arra, hogy önkormányzati autóval a polgármesteri kabinet sofőrje rongálja a plakátjainkat” - írta ki Facebook-oldalára Őrsi Gergely, a II. kerületi ellenzéki polgármester-jeltölt hétfőn.

Őrsi videót is posztolt írása mellé, amelyben fénykép- és videófelvételekkel támasztja alá, hogy a II. kerületben az önkormányzat autójával, az önkormányzat sofőrjének instrukciói alapján tépkedik le az éj leple alatt az ellenzéki jelölt plakátjait.

„... teherautóval közlekedő munkások szaggatják a plakátjainkat, amit a jelenlegi polgármester közpénzből vett autója követett, benne a közpénzből fizetett sofőrrel, aki utasításokkal látta el a munkásokat. Amikor rátaláltunk a sofőrre, először azt próbálta tagadni, hogy ő saját maga lenne, majd arra sem emlékeztek, hogy került a kezükbe az a plakát, amit ők maguk szedtek le.”

Őrsi azt írja, felháborító, hogy a kerületi adóforintokat erre fordítják, és mivel törvénytelenség történt, feljelentést is tett, a sofőr a rendőröknek beismerte, hogy az önkormányzat dolgozója.

A II. kerületi önkormányzat, illetve a polgármester, Láng Zsolt egyelőre nem reagált Őrsi állításaira és bizonyítékaira.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.