Őrsi Gergely: A II. kerületben az önkormányzat autójával és a sofőrjével szedik le az ellenzéki plakátokat az éj leple alatt

Tbg
POLITIKA
2019 szeptember 30., 07:20

„Mire költi a fideszes városvezetés a II. kerületiek adóját? Arra, hogy önkormányzati autóval a polgármesteri kabinet sofőrje rongálja a plakátjainkat” - írta ki Facebook-oldalára Őrsi Gergely, a II. kerületi ellenzéki polgármester-jeltölt hétfőn.

Őrsi videót is posztolt írása mellé, amelyben fénykép- és videófelvételekkel támasztja alá, hogy a II. kerületben az önkormányzat autójával, az önkormányzat sofőrjének instrukciói alapján tépkedik le az éj leple alatt az ellenzéki jelölt plakátjait.

„... teherautóval közlekedő munkások szaggatják a plakátjainkat, amit a jelenlegi polgármester közpénzből vett autója követett, benne a közpénzből fizetett sofőrrel, aki utasításokkal látta el a munkásokat. Amikor rátaláltunk a sofőrre, először azt próbálta tagadni, hogy ő saját maga lenne, majd arra sem emlékeztek, hogy került a kezükbe az a plakát, amit ők maguk szedtek le.”

link Forrás

Őrsi azt írja, felháborító, hogy a kerületi adóforintokat erre fordítják, és mivel törvénytelenség történt, feljelentést is tett, a sofőr a rendőröknek beismerte, hogy az önkormányzat dolgozója.

A II. kerületi önkormányzat, illetve a polgármester, Láng Zsolt egyelőre nem reagált Őrsi állításaira és bizonyítékaira.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.