Rogán-Gaál Cecília beszállt a teniszbizniszbe

Tbg
politika
2019 szeptember 30., 03:42
comments 173

A Budai Tenisz Centrum üzemeltető-bérlő cégében jelent meg felügyelőbizottsági tagként Rogán-Gaál Cecília, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal felesége, írja a 24.hu.

A cikkből kiderül, hogy nagy változások elé néz az első számú magyar teniszklub mögött álló cég:  nemcsak a felügyelőbizottsági tagság, de a tulajdonosi háttér is változott a Excellent Game Mozgásakadémia és Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft-ben, nemrégiben bevásárolta magát Bessenyei István, a kormány kedvenc őrző-védő vállalkozásának, a Valton Sec Kft. vezetője.

A Budai Tenisz Centrumban edz a két legeredményesebb magyar teniszező is, Babos Tímea és Fucsovics Márton, a pálya és a kiszolgáló épület az MTK tulajdonában van.

A 24.hu azt írja, a tulajdonosváltás „a NER-en belüli adás-vételnek minősíthető”, hiszen a kivásárolt vállalkozók közül Hamar Gábor az a fiatal NER-lovag, aki Mészáros Lőrinc mellé szegődött a felcsúti milliárdos márciusi moszkvai útjára, és jó kapcsolatokat ápol Orbán vejével, Tiborcz Istvánnal is.

„Édesanyja, Hamar Attila Albertné a felcsúti dollármilliárdos körüli sportügyletek kulcsfigurája, a Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány gazdasági igazgatója” - íra a lap Hamarról.

Rogán-Gaál Cecília egy ideje újra a tenisz körül forgolódik, írja a lap. Rogán felesége fiatal korában versenyszerűen teniszezett, majd edzőnek tanult a testnevelési egyetemen. Bessenyei István felesége, Sarka Kata legjobb barátnője. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.