Egy salgótarjáni fideszes jelölt attól fél, az MSZP-s polgármester a migránsoknak építi az ivókutakat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Salgótarján azon kevés vidéki városok közé tartozik, amelyek az utóbbi években ellenzéki vezetés alatt állnak. Fenyvesi Gábor, a Fidesz egyéni képviselőjelöltje hétfői sajtótájékoztatóján úgy döntött, a migráció témájával próbál fogást találni Fekete Zsolt MSZP-s polgármesteren.

A szemére vetette, hogy máig nem adott választ, vajon az illegális migránsok befogadásáról egyeztetett-e Dobrev Klára DK-s és Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselőkkel Brüsszelben. 

„Kérdés, befogadna-e illegális migránsokat Salgótarjánba” - mondta, majd azt pedzegette, hogy 

vajon a most épülő ivókutak a migránsok befogadását szolgálják-e,mert szerinte az elmúlt öt évben se vízosztás, se ivókút nem volt Salgótarjánban, és senki sem törődött azzal, hol isznak vizet az emberek a 40 fokban. 

A Tarjáni Fészek nevű Facebook-oldal válaszul kitett egy videót egy tavaly augusztusi vízosztásról, amelyben elhangzik, hogy egy és két évvel korábban ugyanúgy osztottak vizet. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.