Egy salgótarjáni fideszes jelölt attól fél, az MSZP-s polgármester a migránsoknak építi az ivókutakat

politika
2019 október 01., 04:56
comments 286

Salgótarján azon kevés vidéki városok közé tartozik, amelyek az utóbbi években ellenzéki vezetés alatt állnak. Fenyvesi Gábor, a Fidesz egyéni képviselőjelöltje hétfői sajtótájékoztatóján úgy döntött, a migráció témájával próbál fogást találni Fekete Zsolt MSZP-s polgármesteren.

A szemére vetette, hogy máig nem adott választ, vajon az illegális migránsok befogadásáról egyeztetett-e Dobrev Klára DK-s és Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselőkkel Brüsszelben. 

„Kérdés, befogadna-e illegális migránsokat Salgótarjánba” - mondta, majd azt pedzegette, hogy 

vajon a most épülő ivókutak a migránsok befogadását szolgálják-e,mert szerinte az elmúlt öt évben se vízosztás, se ivókút nem volt Salgótarjánban, és senki sem törődött azzal, hol isznak vizet az emberek a 40 fokban. 

A Tarjáni Fészek nevű Facebook-oldal válaszul kitett egy videót egy tavaly augusztusi vízosztásról, amelyben elhangzik, hogy egy és két évvel korábban ugyanúgy osztottak vizet. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.