Egy salgótarjáni fideszes jelölt attól fél, az MSZP-s polgármester a migránsoknak építi az ivókutakat

Salgótarján azon kevés vidéki városok közé tartozik, amelyek az utóbbi években ellenzéki vezetés alatt állnak. Fenyvesi Gábor, a Fidesz egyéni képviselőjelöltje hétfői sajtótájékoztatóján úgy döntött, a migráció témájával próbál fogást találni Fekete Zsolt MSZP-s polgármesteren.

A szemére vetette, hogy máig nem adott választ, vajon az illegális migránsok befogadásáról egyeztetett-e Dobrev Klára DK-s és Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselőkkel Brüsszelben. 

„Kérdés, befogadna-e illegális migránsokat Salgótarjánba” - mondta, majd azt pedzegette, hogy 

vajon a most épülő ivókutak a migránsok befogadását szolgálják-e,mert szerinte az elmúlt öt évben se vízosztás, se ivókút nem volt Salgótarjánban, és senki sem törődött azzal, hol isznak vizet az emberek a 40 fokban. 

A Tarjáni Fészek nevű Facebook-oldal válaszul kitett egy videót egy tavaly augusztusi vízosztásról, amelyben elhangzik, hogy egy és két évvel korábban ugyanúgy osztottak vizet. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.