Gyanús külsejű fehér tablettákkal kampányol Szegeden Botka fideszes ellenfele

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az önkormányzati választás akkora buli Szegeden, hogy a gyanútlan választópolgárok a 444 információja szerint a napokban ezt találták a postaládájukban:

A kőkemény partizás városában, ahol sok a diák és közel Szerbia, persze ki lepődik meg ilyesmin igazán?

Olvasónk, Márk barátjának szülei egy kicsit azért igen, amikor a fenti, a doboz tartalmára való utalást nem tartalmazó csomagot találták a postaládájukban. A doboz másik oldala se rossz, az így néz ki:

A 444 Önkormányzati és Partikulturális Elemző Csoportja a kampány hajrájában nem tartja kizártnak a Pál In Da House Polgári Kör megalakítását sem. Azt még nem tudni, lesz-e freestyle párbaj MC Nemesi és DJ Botka között, de a félig már önkívületben ravelő közönség nevében annyit üzennénk, hogy 

Indulj be, pörögj fel!
A levegő benn égjen a zenével!
A ritmus vezéreljen téged!
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred!
Az izmaid megfeszülnek,
mozdulataid megőrülnek.
A ritmus vezéreljen téged!
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.