Gyanús külsejű fehér tablettákkal kampányol Szegeden Botka fideszes ellenfele

POLITIKA
2019 október 01., 07:29
comments 252

Az önkormányzati választás akkora buli Szegeden, hogy a gyanútlan választópolgárok a 444 információja szerint a napokban ezt találták a postaládájukban:

A kőkemény partizás városában, ahol sok a diák és közel Szerbia, persze ki lepődik meg ilyesmin igazán?

Olvasónk, Márk barátjának szülei egy kicsit azért igen, amikor a fenti, a doboz tartalmára való utalást nem tartalmazó csomagot találták a postaládájukban. A doboz másik oldala se rossz, az így néz ki:

A 444 Önkormányzati és Partikulturális Elemző Csoportja a kampány hajrájában nem tartja kizártnak a Pál In Da House Polgári Kör megalakítását sem. Azt még nem tudni, lesz-e freestyle párbaj MC Nemesi és DJ Botka között, de a félig már önkívületben ravelő közönség nevében annyit üzennénk, hogy 

Indulj be, pörögj fel!
A levegő benn égjen a zenével!
A ritmus vezéreljen téged!
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred!
Az izmaid megfeszülnek,
mozdulataid megőrülnek.
A ritmus vezéreljen téged!
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.