Igazán kellemesen indít az október

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Itt az ősz második hónapja, de kedden még nem kell megijedni, általában derült, vagy kicsit lesz csak felhős az ég. Kora délelőtt a Dunántúlon és a Duna-Tisza köze déli felén még sok lesz a felhő, de aztán ott is kisüt a nap, valószínűleg esni sem fog. Igaz, az Észak-Dunántúlon megerősödik, és Sopron környékén viharossá fokozódik a déli szél. 

Napközben azért így is 21-26 fok lesz. Késő estére aztán 14-20 fokra hűl a levegő, és szerda reggel az északi országhatár mentén zápoersőkre lehet számítani. Éjszaka 10-16 fok lesz. (OMSZ)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.