Igazán kellemesen indít az október

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Itt az ősz második hónapja, de kedden még nem kell megijedni, általában derült, vagy kicsit lesz csak felhős az ég. Kora délelőtt a Dunántúlon és a Duna-Tisza köze déli felén még sok lesz a felhő, de aztán ott is kisüt a nap, valószínűleg esni sem fog. Igaz, az Észak-Dunántúlon megerősödik, és Sopron környékén viharossá fokozódik a déli szél. 

Napközben azért így is 21-26 fok lesz. Késő estére aztán 14-20 fokra hűl a levegő, és szerda reggel az északi országhatár mentén zápoersőkre lehet számítani. Éjszaka 10-16 fok lesz. (OMSZ)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.