Orbán Viktor nyugdíjprémiumot oszt

Az idősek világnapja alkalmából tartott Idősek Tanácsa ülésére nem érkezett üres zsebbel Orbán Viktor, bejelentette:

idén novemberben 20 160 forint nyugdíjprémiumot, és 11 ezer forint nyugdíjkiegészítést utal novemberben a nyugdíjasoknak. 

A kormányfő tartotta magát korábbi ígéretéhez, hogy 

"ha úgy vannak a számok, emelek."

A számok úgy vannak, utal. Az Országházban tartott eseményen megjegyezte: a nyugdíjprémium a gazdaság jó teljesítményével, a nyugdíjkiegészítés pedig az infláció mértékével függ össze.

Az MTI beszámolója szerint a nyugdíjasokat emlékeztette: 

az előző években Erzsébet-utalványokat, idén pedig pénzügyi segítségként rezsiutalványt küldött.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.