Százezret akartak behajtani a Hableány elhunyt matrózán, végül jóváírták a tartozást

2019 október 1., kedd 5:39
241

Több mint százezer forintot követelt a Vodafone a májusban elsüllyedt Hableány elhunyt matrózának édesanyjától, írja a Blikk. A lapnak Pethő János 81 éves édesanyja nyilatkozott. „Július 9-én a kisebbik fiam, Tibor bevitte a telefonos cég ügyfélszolgálatára János halotti bizonyítványát. Elmagyarázta, hogy tragédia történt, a bátyja nem él, ne küldjenek a címemre több levelet, mert ez rendkívül felzaklat engem” - mondta.

Ennek ellenére augusztus végén újabb felszólítás érkezett, amelyben azt követelték, egy összegben fizesse be a tartozását. Ezután János öccse, Tibor ismét bement az ügyfélszolgálatra. „Reklamációmra az ügyintéző kedvesen bólogatott, megígérte, méltányosságból elengedik a fivérem tartozását, és ott, előttem meg is írta a kérvényt”. De hiába, ezután újabb fizetési felszólítást küldtek, amit Tibor kegyeletsértőnek és embertelennek nevezett.

A Blikk cikkének megjelenése után a Vodafone kivizsgálta az ügyet, és méltányosságból jóváírták a tartozást. A cég a család elnézését kérte, és részvétét, együttérzését fejezte ki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt