Tarlós István felháborodott, mert annyit beszélt Karácsonyról, hogy nem maradt ideje a sikereit felsorolni

Budapest
2019 október 01., 17:29
comments 405

Utasította a szakembereket, hogy hetente ellenőrizzék az állapotát, és soron kívüli szakvéleményt kért a BKK-tól, mondta a Lánchídról Tarlós István kedden este a HírTV-ben, miután túlárazásra hivatkozva visszadobta a felújításra beadott tendereket. A főpolgármester kijelentette:

"amennyiben az első s.o.s jelzés megérkezik, akkor lezáratom a hidat. Úgyis azt szerették volna, ha az a híd gyalogos híd lesz.”

Tarlós szerint a lényeg az, hogy a Lánchíd felújításáról új tendereztetés lesz, "lehet, hogy tárgyalásos tenderek." Kijelentette: "nem kell senkinek aggódnia, a Lánchidat és a környezetét fölújítjuk, ezeket az árakat pedig el lehet felejteni." 

link Forrás

Bár papírokkal készült, hogy terveiről, sikereiről beszéljen, Tarlós úgy belebonyolódott a Karácsony-hangfelvételbe, hogy ezekre nem maradt idő. Több mint hét percen át beszélt kihívójáról, mikor Velkovics Vilmos riporter leállította, mire Tarlós azzal reagált, hogy

"nem mennek túl sokan szembe az autópályán, hogy nem csináltunk semmit?

És a brüsszeli kitüntetés?

És az Economist-nak az elismerése?

Hát, hogy az ördögbe van ez?"

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.