Tarlós István felháborodott, mert annyit beszélt Karácsonyról, hogy nem maradt ideje a sikereit felsorolni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Utasította a szakembereket, hogy hetente ellenőrizzék az állapotát, és soron kívüli szakvéleményt kért a BKK-tól, mondta a Lánchídról Tarlós István kedden este a HírTV-ben, miután túlárazásra hivatkozva visszadobta a felújításra beadott tendereket. A főpolgármester kijelentette:

"amennyiben az első s.o.s jelzés megérkezik, akkor lezáratom a hidat. Úgyis azt szerették volna, ha az a híd gyalogos híd lesz.”

Tarlós szerint a lényeg az, hogy a Lánchíd felújításáról új tendereztetés lesz, "lehet, hogy tárgyalásos tenderek." Kijelentette: "nem kell senkinek aggódnia, a Lánchidat és a környezetét fölújítjuk, ezeket az árakat pedig el lehet felejteni." 

Bár papírokkal készült, hogy terveiről, sikereiről beszéljen, Tarlós úgy belebonyolódott a Karácsony-hangfelvételbe, hogy ezekre nem maradt idő. Több mint hét percen át beszélt kihívójáról, mikor Velkovics Vilmos riporter leállította, mire Tarlós azzal reagált, hogy

"nem mennek túl sokan szembe az autópályán, hogy nem csináltunk semmit?

És a brüsszeli kitüntetés?

És az Economist-nak az elismerése?

Hát, hogy az ördögbe van ez?"

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.