Tarlós István felháborodott, mert annyit beszélt Karácsonyról, hogy nem maradt ideje a sikereit felsorolni

2019 október 1., kedd 17:29
417

Utasította a szakembereket, hogy hetente ellenőrizzék az állapotát, és soron kívüli szakvéleményt kért a BKK-tól, mondta a Lánchídról Tarlós István kedden este a HírTV-ben, miután túlárazásra hivatkozva visszadobta a felújításra beadott tendereket. A főpolgármester kijelentette:

"amennyiben az első s.o.s jelzés megérkezik, akkor lezáratom a hidat. Úgyis azt szerették volna, ha az a híd gyalogos híd lesz.”

Tarlós szerint a lényeg az, hogy a Lánchíd felújításáról új tendereztetés lesz, "lehet, hogy tárgyalásos tenderek." Kijelentette: "nem kell senkinek aggódnia, a Lánchidat és a környezetét fölújítjuk, ezeket az árakat pedig el lehet felejteni." 

Bár papírokkal készült, hogy terveiről, sikereiről beszéljen, Tarlós úgy belebonyolódott a Karácsony-hangfelvételbe, hogy ezekre nem maradt idő. Több mint hét percen át beszélt kihívójáról, mikor Velkovics Vilmos riporter leállította, mire Tarlós azzal reagált, hogy

"nem mennek túl sokan szembe az autópályán, hogy nem csináltunk semmit?

És a brüsszeli kitüntetés?

És az Economist-nak az elismerése?

Hát, hogy az ördögbe van ez?"

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt