20 kengurut kaszált el kisbuszával egy megvadult ausztrál tinédzser

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

20 kenguru, köztük két bébi lemészárlásával vádolnak egy tinédzsert Ausztráliában. Az állatok tetemeit Tura Beachen, Sydney-től mintegy 280 mérföldre találták meg még vasárnap. 

A WIRES állatvédő egyesület jelentése szerint további három kengurubébi maradt szülő nélkül a vérengzés után. 

Az ausztrál rendőrség egy 19 éves férfit vett őrizetbe az esettel összefüggésben. A gyanús szerint kisbuszával szombat este szándékosan vadászott kengurukra, és ölte meg az állatokat. 

Ausztráliában nagyon gyakori, hogy gépkocsik elütnek kengurukat - sőt, egy kimutatás szerint a közúti balesetek 90 százalékát (!)  valamilyen nem várt állattal történő ütközés okozza. 

A szombat éjszakai eset azonban nem ebbe a sorba illeszkedik, és érthető módon felzaklatta a helyieket is, de még az intézkedő rendőröket is. Az elkövető egy órán keresztül üldözte és ölte az állatokat. 

Az áldozatok keleti szürke óriáskenguruk voltak. Az elkövetőnek november 26-án kell bíróság elég állnia Bega városában. (Telegraph)

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.