20 kengurut kaszált el kisbuszával egy megvadult ausztrál tinédzser

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

20 kenguru, köztük két bébi lemészárlásával vádolnak egy tinédzsert Ausztráliában. Az állatok tetemeit Tura Beachen, Sydney-től mintegy 280 mérföldre találták meg még vasárnap. 

A WIRES állatvédő egyesület jelentése szerint további három kengurubébi maradt szülő nélkül a vérengzés után. 

Az ausztrál rendőrség egy 19 éves férfit vett őrizetbe az esettel összefüggésben. A gyanús szerint kisbuszával szombat este szándékosan vadászott kengurukra, és ölte meg az állatokat. 

Ausztráliában nagyon gyakori, hogy gépkocsik elütnek kengurukat - sőt, egy kimutatás szerint a közúti balesetek 90 százalékát (!)  valamilyen nem várt állattal történő ütközés okozza. 

A szombat éjszakai eset azonban nem ebbe a sorba illeszkedik, és érthető módon felzaklatta a helyieket is, de még az intézkedő rendőröket is. Az elkövető egy órán keresztül üldözte és ölte az állatokat. 

Az áldozatok keleti szürke óriáskenguruk voltak. Az elkövetőnek november 26-án kell bíróság elég állnia Bega városában. (Telegraph)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.