20 kengurut kaszált el kisbuszával egy megvadult ausztrál tinédzser

2019 október 2., szerda 6:37
163

20 kenguru, köztük két bébi lemészárlásával vádolnak egy tinédzsert Ausztráliában. Az állatok tetemeit Tura Beachen, Sydney-től mintegy 280 mérföldre találták meg még vasárnap. 

A WIRES állatvédő egyesület jelentése szerint további három kengurubébi maradt szülő nélkül a vérengzés után. 

Az ausztrál rendőrség egy 19 éves férfit vett őrizetbe az esettel összefüggésben. A gyanús szerint kisbuszával szombat este szándékosan vadászott kengurukra, és ölte meg az állatokat. 

Ausztráliában nagyon gyakori, hogy gépkocsik elütnek kengurukat - sőt, egy kimutatás szerint a közúti balesetek 90 százalékát (!)  valamilyen nem várt állattal történő ütközés okozza. 

A szombat éjszakai eset azonban nem ebbe a sorba illeszkedik, és érthető módon felzaklatta a helyieket is, de még az intézkedő rendőröket is. Az elkövető egy órán keresztül üldözte és ölte az állatokat. 

Az áldozatok keleti szürke óriáskenguruk voltak. Az elkövetőnek november 26-án kell bíróság elég állnia Bega városában. (Telegraph)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt