Így adta elő Karel Gott a Paint It Black-et a Rolling Stonestól, németül, német népdalnak feldolgozva

Karel Gott halálhírét megírtuk ugyan, de ahhoz képest, hogy a csehszlovák Sinatra hányunk életének volt így vagy úgy a része, nem igazán volt benne érzelem. 

Hát most lesz, mert DJ Gazda olyan számot mutatott, hogy erre a biciklis futball csehszlovák legendái, a Pospisil-fivérek is csak csettinteni tudnának.

Gott mester 1969-ben ugyanis német népdalnak átdolgozva, németül adta elő a Paint It Black-et a Rolling Stones-tól. 

Hibátlanul, természetesen:

Gott-tól sosem álltak távol a feldolgozások, illetve csehesítések. Itt például az nézhető meg, hogy egy 10 évvel ezelőtti prágai Alphaville-koncerten Marian Gold énekes felhívja a színpadra az akkor 70 éves Gottot, aki csehül nyomja le a Forever Youngot:

Update: Most kaptam ezt H. Pétertől, ha nem ismerted - én nem! - el fogod sírni magad, olyan király:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.