A VI. kerületi önkormányzat szó szerint emelte a tétet a választási kampányban

Hassay ZsófiaFotó: Hassay Zsófia / Facebook

Jelentősen megemelte a tétet a nyugdíjaskorú választók meggyőzéséért folytatott kampányban a VI. kerület fideszes vezetésű önkormányzata. Az Átlátszó értesülései szerint a közelgő önkormányzati választás előtt a nyugdíjasok tízezer, a rászorulók 15 ezer, így a rászoruló nyugdíjasok akár 25 ezer forint vásárlási utalványt kapnak az önkormányzattól.

A közpénzből finanszírozott ajándék mellé a kerület polgármestere, Hassay Zsófia kísérőlevelet is írt arról, hogy milyen nagylelkű és takarékosan gazdálkodó az általa vezetett önkormányzat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.