A VI. kerületi önkormányzat szó szerint emelte a tétet a választási kampányban

POLITIKA
2019 október 03., 09:17
comments 180
Hassay Zsófia
photo_camera Hassay Zsófia Fotó: Hassay Zsófia / Facebook

Jelentősen megemelte a tétet a nyugdíjaskorú választók meggyőzéséért folytatott kampányban a VI. kerület fideszes vezetésű önkormányzata. Az Átlátszó értesülései szerint a közelgő önkormányzati választás előtt a nyugdíjasok tízezer, a rászorulók 15 ezer, így a rászoruló nyugdíjasok akár 25 ezer forint vásárlási utalványt kapnak az önkormányzattól.

A közpénzből finanszírozott ajándék mellé a kerület polgármestere, Hassay Zsófia kísérőlevelet is írt arról, hogy milyen nagylelkű és takarékosan gazdálkodó az általa vezetett önkormányzat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.