Elfogták a szlovák szurkolókra támadó magyar huligánokat

bűnügy
2019 október 03., 09:28
comments 38

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a hat férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtező után szlovák szurkolókra támadtak.

A rendőrségre két bejelentés is érkezett: szeptember 9-én két szlovák férfi jelentette, hogy megverték őket a IX. kerületi Holló utcában, másnap pedig a szlovák nagykövetség jelentette, hogy három szlovák állampolgárt a Vágóhíd utcában vertek meg.

A rendőrség a Holló utcai támadással három gyömrői férfit, a 25 éves P. Bálintot, a 29 éves V. Gábort és a 33 éves V. Attilát gyanúsítja, őket október 2-án délelőtt a lakásukon fogták el.

A Vágóhíd utcában a gyanú szerint három budapesti férfi, a 25 éves G. Dániel, a 23 éves K. Gergely és a 29 éves P. Norbert verekedtek. A rendőrség a hat gyanúsítottból hármat súlyos testi sértéssel, kettőt garázdasággal, egyet pedig súlyos testi sértés kísérletével és könnyű testi sértéssel gyanúsít. Öten közülük beismerték a bűncselekmény elkövetését. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.