Elfogták a szlovák szurkolókra támadó magyar huligánokat

2019 október 3., csütörtök 9:28
40

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a hat férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtező után szlovák szurkolókra támadtak.

A rendőrségre két bejelentés is érkezett: szeptember 9-én két szlovák férfi jelentette, hogy megverték őket a IX. kerületi Holló utcában, másnap pedig a szlovák nagykövetség jelentette, hogy három szlovák állampolgárt a Vágóhíd utcában vertek meg.

A rendőrség a Holló utcai támadással három gyömrői férfit, a 25 éves P. Bálintot, a 29 éves V. Gábort és a 33 éves V. Attilát gyanúsítja, őket október 2-án délelőtt a lakásukon fogták el.

A Vágóhíd utcában a gyanú szerint három budapesti férfi, a 25 éves G. Dániel, a 23 éves K. Gergely és a 29 éves P. Norbert verekedtek. A rendőrség a hat gyanúsítottból hármat súlyos testi sértéssel, kettőt garázdasággal, egyet pedig súlyos testi sértés kísérletével és könnyű testi sértéssel gyanúsít. Öten közülük beismerték a bűncselekmény elkövetését. (Via Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt