Elfogták a szlovák szurkolókra támadó magyar huligánokat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a hat férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtező után szlovák szurkolókra támadtak.

A rendőrségre két bejelentés is érkezett: szeptember 9-én két szlovák férfi jelentette, hogy megverték őket a IX. kerületi Holló utcában, másnap pedig a szlovák nagykövetség jelentette, hogy három szlovák állampolgárt a Vágóhíd utcában vertek meg.

A rendőrség a Holló utcai támadással három gyömrői férfit, a 25 éves P. Bálintot, a 29 éves V. Gábort és a 33 éves V. Attilát gyanúsítja, őket október 2-án délelőtt a lakásukon fogták el.

A Vágóhíd utcában a gyanú szerint három budapesti férfi, a 25 éves G. Dániel, a 23 éves K. Gergely és a 29 éves P. Norbert verekedtek. A rendőrség a hat gyanúsítottból hármat súlyos testi sértéssel, kettőt garázdasággal, egyet pedig súlyos testi sértés kísérletével és könnyű testi sértéssel gyanúsít. Öten közülük beismerték a bűncselekmény elkövetését. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.