Erős szél van, jó reggelt!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hát csak elérkezett ez a fránya ősz is, ami ma a legkevésbé vonzó formáját hozza. Szeles, hűvös, csapadékos napunk lesz, a csúcshőmérséklet jó, ha a 16 fokot eléri.

Délelőtt napsütésre csak a nyugati határvidéken élők számítsanak, az ország keleti részén borult, csapadékos idő lesz. Cserébe pár fokkal melegebb, már ha ez egyáltalán számít akkor, amikor a nyugati határvidéken erős szél és 10-11 fok, a délkeleti végeken pedig szakadó eső és 15 fok várható.

Délutánra már az ország nagyobb részén számíthatunk szorványos napsütésre, egyedül a Tiszántúlon marad egész nap borult, esős az idő. Ott délután is marad a 14-15 fokos hőmérséklet, az ország középső részein 14-16, a nyugati végeken 12-13 fok körül alakul a napi csúcshőmérséklet.

Estére se hűl majd le ennél sokkal jobban, péntekre virradó hajnalra viszont a hegyvidékeken fagypont közelébe is süllyedhet. Pénteken és a hétvégén javarészt hasonló idő lesz, acélozzák meg a lelküket.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.