Erős szél van, jó reggelt!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hát csak elérkezett ez a fránya ősz is, ami ma a legkevésbé vonzó formáját hozza. Szeles, hűvös, csapadékos napunk lesz, a csúcshőmérséklet jó, ha a 16 fokot eléri.

Délelőtt napsütésre csak a nyugati határvidéken élők számítsanak, az ország keleti részén borult, csapadékos idő lesz. Cserébe pár fokkal melegebb, már ha ez egyáltalán számít akkor, amikor a nyugati határvidéken erős szél és 10-11 fok, a délkeleti végeken pedig szakadó eső és 15 fok várható.

Délutánra már az ország nagyobb részén számíthatunk szorványos napsütésre, egyedül a Tiszántúlon marad egész nap borult, esős az idő. Ott délután is marad a 14-15 fokos hőmérséklet, az ország középső részein 14-16, a nyugati végeken 12-13 fok körül alakul a napi csúcshőmérséklet.

Estére se hűl majd le ennél sokkal jobban, péntekre virradó hajnalra viszont a hegyvidékeken fagypont közelébe is süllyedhet. Pénteken és a hétvégén javarészt hasonló idő lesz, acélozzák meg a lelküket.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.