Erős szél van, jó reggelt!

Hát csak elérkezett ez a fránya ősz is, ami ma a legkevésbé vonzó formáját hozza. Szeles, hűvös, csapadékos napunk lesz, a csúcshőmérséklet jó, ha a 16 fokot eléri.

Délelőtt napsütésre csak a nyugati határvidéken élők számítsanak, az ország keleti részén borult, csapadékos idő lesz. Cserébe pár fokkal melegebb, már ha ez egyáltalán számít akkor, amikor a nyugati határvidéken erős szél és 10-11 fok, a délkeleti végeken pedig szakadó eső és 15 fok várható.

Délutánra már az ország nagyobb részén számíthatunk szorványos napsütésre, egyedül a Tiszántúlon marad egész nap borult, esős az idő. Ott délután is marad a 14-15 fokos hőmérséklet, az ország középső részein 14-16, a nyugati végeken 12-13 fok körül alakul a napi csúcshőmérséklet.

Estére se hűl majd le ennél sokkal jobban, péntekre virradó hajnalra viszont a hegyvidékeken fagypont közelébe is süllyedhet. Pénteken és a hétvégén javarészt hasonló idő lesz, acélozzák meg a lelküket.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.