Megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt Orosházán

A Magyar Narancs azt írja, Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra vasárnap délután érkezett bejelentés, hogy szombat éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember. A bejelentés alapján szexuális kényszerítés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Az eljárás eddigi adatai szerint a diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a kb. 200 méterre álló házba, ahol a fiú lakik. A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt, de két másik fiú bement, és az egyikük megerőszakolta. Őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. (Magyar Narancs)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.