Megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt Orosházán

bűnügy
2019 október 03., 14:56
comments 142

A Magyar Narancs azt írja, Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra vasárnap délután érkezett bejelentés, hogy szombat éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember. A bejelentés alapján szexuális kényszerítés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Az eljárás eddigi adatai szerint a diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a kb. 200 méterre álló házba, ahol a fiú lakik. A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt, de két másik fiú bement, és az egyikük megerőszakolta. Őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. (Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.