Megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt Orosházán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Narancs azt írja, Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra vasárnap délután érkezett bejelentés, hogy szombat éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember. A bejelentés alapján szexuális kényszerítés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Az eljárás eddigi adatai szerint a diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a kb. 200 méterre álló házba, ahol a fiú lakik. A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt, de két másik fiú bement, és az egyikük megerőszakolta. Őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. (Magyar Narancs)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.