Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves fiú egy nagykátai üzemben

Az ATV írta meg, hogy egy nagykátai vállalkozó üzemében egy gépi forgácsolónak tanuló 16 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök hiába küzdöttek hosszan az életéért, meghalt.

A baleset a régi telefongyár területén, az egyik hátsó épületben történt. A Ceglédi Szakképzési Központ diákja és két osztálytársa szerda reggel 7 óra körül érkezett a munkahelyre, nem sokkal ezután történt a tragédia. Az ATV úgy tudja, egy hatalmas ütés érte a CNC gépen (számítógép által vezérelt szerszámgépen) dolgozó fiú testét, lehet, hogy valami kirepült a gépből.

A baleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.