Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves fiú egy nagykátai üzemben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ATV írta meg, hogy egy nagykátai vállalkozó üzemében egy gépi forgácsolónak tanuló 16 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök hiába küzdöttek hosszan az életéért, meghalt.

A baleset a régi telefongyár területén, az egyik hátsó épületben történt. A Ceglédi Szakképzési Központ diákja és két osztálytársa szerda reggel 7 óra körül érkezett a munkahelyre, nem sokkal ezután történt a tragédia. Az ATV úgy tudja, egy hatalmas ütés érte a CNC gépen (számítógép által vezérelt szerszámgépen) dolgozó fiú testét, lehet, hogy valami kirepült a gépből.

A baleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.