A nap, amikor a kampány kokainháborúvá vált

politika
2019 október 04., 13:52
comments 547

Bő egy héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampány:

kitört a kokainháború.

Győr

A héten tűnt fel az Ördög ügyvédje nevű blog, amin az ismeretlen szerző Győr fideszes polgármesteréről oszt meg kellemetlen történeteket. Borkai Zsoltot többek közt korrupcióval, jachtozással és kokainozással említik együtt a közzétett posztok. A városvezető szerint a vádak hamisak, azokat

"az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet."

Kispest

Egy zacskó fehér porral működik közre egy férfi a HírTV Informátor című műsorának előzetesében. A beharangozó szerint a felvételen Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő látható. A kábítószerhasználat mellett korrupció bizonyítását is ígérik a műsor készítői. A 24.hu megkeresésére Gajda Péter, a kerület MSZP-s polgármestere közölte:

nem ismerte fel Lacknert a videón,

de átnézik majd az adást, és "ha kell, jogi lépéseket tesznek." Szerinte amúgy hamisítványokról lehet szó. 

Zugló

Fehér porral teli borítékot talált postaládájában a Fidelitas budapesti elnöke csütörtökön. Borbély Ádám kibontotta a küldeményt, és felhívta a rendőrséget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.