A nap, amikor a kampány kokainháborúvá vált

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bő egy héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampány:

kitört a kokainháború.

Győr

A héten tűnt fel az Ördög ügyvédje nevű blog, amin az ismeretlen szerző Győr fideszes polgármesteréről oszt meg kellemetlen történeteket. Borkai Zsoltot többek közt korrupcióval, jachtozással és kokainozással említik együtt a közzétett posztok. A városvezető szerint a vádak hamisak, azokat

"az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet."

Kispest

Egy zacskó fehér porral működik közre egy férfi a HírTV Informátor című műsorának előzetesében. A beharangozó szerint a felvételen Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő látható. A kábítószerhasználat mellett korrupció bizonyítását is ígérik a műsor készítői. A 24.hu megkeresésére Gajda Péter, a kerület MSZP-s polgármestere közölte:

nem ismerte fel Lacknert a videón,

de átnézik majd az adást, és "ha kell, jogi lépéseket tesznek." Szerinte amúgy hamisítványokról lehet szó. 

Zugló

Fehér porral teli borítékot talált postaládájában a Fidelitas budapesti elnöke csütörtökön. Borbély Ádám kibontotta a küldeményt, és felhívta a rendőrséget.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.