A nap, amikor a kampány kokainháborúvá vált

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bő egy héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampány:

kitört a kokainháború.

Győr

A héten tűnt fel az Ördög ügyvédje nevű blog, amin az ismeretlen szerző Győr fideszes polgármesteréről oszt meg kellemetlen történeteket. Borkai Zsoltot többek közt korrupcióval, jachtozással és kokainozással említik együtt a közzétett posztok. A városvezető szerint a vádak hamisak, azokat

"az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet."

Kispest

Egy zacskó fehér porral működik közre egy férfi a HírTV Informátor című műsorának előzetesében. A beharangozó szerint a felvételen Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő látható. A kábítószerhasználat mellett korrupció bizonyítását is ígérik a műsor készítői. A 24.hu megkeresésére Gajda Péter, a kerület MSZP-s polgármestere közölte:

nem ismerte fel Lacknert a videón,

de átnézik majd az adást, és "ha kell, jogi lépéseket tesznek." Szerinte amúgy hamisítványokról lehet szó. 

Zugló

Fehér porral teli borítékot talált postaládájában a Fidelitas budapesti elnöke csütörtökön. Borbély Ádám kibontotta a küldeményt, és felhívta a rendőrséget.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.