A nap, amikor a kampány kokainháborúvá vált

politika
2019 október 4., 13:52
comments 570

Bő egy héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampány:

kitört a kokainháború.

Győr

A héten tűnt fel az Ördög ügyvédje nevű blog, amin az ismeretlen szerző Győr fideszes polgármesteréről oszt meg kellemetlen történeteket. Borkai Zsoltot többek közt korrupcióval, jachtozással és kokainozással említik együtt a közzétett posztok. A városvezető szerint a vádak hamisak, azokat

"az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet."

Kispest

Egy zacskó fehér porral működik közre egy férfi a HírTV Informátor című műsorának előzetesében. A beharangozó szerint a felvételen Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő látható. A kábítószerhasználat mellett korrupció bizonyítását is ígérik a műsor készítői. A 24.hu megkeresésére Gajda Péter, a kerület MSZP-s polgármestere közölte:

nem ismerte fel Lacknert a videón,

de átnézik majd az adást, és "ha kell, jogi lépéseket tesznek." Szerinte amúgy hamisítványokról lehet szó. 

Zugló

Fehér porral teli borítékot talált postaládájában a Fidelitas budapesti elnöke csütörtökön. Borbély Ádám kibontotta a küldeményt, és felhívta a rendőrséget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt