Kutyaszar-dobálásba fulladt a veszekedés Egerben

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat annak a két szomszédnak az ügyében Egri Járási Ügyészség, akik tavaly októberben úgy összevesztek, hogy kutyaszarral dobálóztak társasházuk előtt. A Heol.hu-nak Dr. Konkoly Thege László szóvivő elmondta, hogy azon a bizonyos napon véletlenül futottak össze a bejárat előtt, a hölgy kutyájával volt, ami könnyített magán. Erről akart a szomszéd felvételt készíteni mobiljával, mire összekaptak. 

Előbb az eb gazdája vágta az ürüléket tartalmazó zacskót vitapartneréhez, mire az bekente az asszony kocsijának szélvédőjét, "majd a zacskót és annak maradék tartalmát az ellenfelek egymás járműveibe dobálták, végül egyikük a másik arcába kente."

Az ügyészség pénzbüntetést indítványozott a bíróságnál. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.