Kutyaszar-dobálásba fulladt a veszekedés Egerben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat annak a két szomszédnak az ügyében Egri Járási Ügyészség, akik tavaly októberben úgy összevesztek, hogy kutyaszarral dobálóztak társasházuk előtt. A Heol.hu-nak Dr. Konkoly Thege László szóvivő elmondta, hogy azon a bizonyos napon véletlenül futottak össze a bejárat előtt, a hölgy kutyájával volt, ami könnyített magán. Erről akart a szomszéd felvételt készíteni mobiljával, mire összekaptak. 

Előbb az eb gazdája vágta az ürüléket tartalmazó zacskót vitapartneréhez, mire az bekente az asszony kocsijának szélvédőjét, "majd a zacskót és annak maradék tartalmát az ellenfelek egymás járműveibe dobálták, végül egyikük a másik arcába kente."

Az ügyészség pénzbüntetést indítványozott a bíróságnál. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.