Még kellő oxigén sem volt a pécsi gyermekklinika légúti osztályán

Fulladni kezdett, ezért a pécsi gyermekklinikára vitte kislányát egy pécsi apa, de a gyermeket két és fél napig nem vette fel a légúti osztály, számolt be az RTL Klub Híradója. 

"Mivel a légúti osztályon nem volt oxigén, és arra lett volna szükség, más osztályokra küldtek fel,"

mondta az édesapa. Előbb fül-orr-gégére kerültek, de mivel fennállt a veszélye, hogy a kislány fertőzőbeteg, a többi betegtől külön, előbb a játszószobában, majd a folyósón kellett várakozniuk. Mikor felvették a légúti osztályra, akkor a gyógyszerekkel akadtak problémák, az az nem voltak. Más osztályokat hívtak, hogy van-e a szükségesből.

Az RTL Klub érdeklődött a klinikánál, de csak annyit válaszoltak, hogy

"a lehetőségükhöz képest minden tőlük telhetőt megtettek."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.