Még kellő oxigén sem volt a pécsi gyermekklinika légúti osztályán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fulladni kezdett, ezért a pécsi gyermekklinikára vitte kislányát egy pécsi apa, de a gyermeket két és fél napig nem vette fel a légúti osztály, számolt be az RTL Klub Híradója. 

"Mivel a légúti osztályon nem volt oxigén, és arra lett volna szükség, más osztályokra küldtek fel,"

mondta az édesapa. Előbb fül-orr-gégére kerültek, de mivel fennállt a veszélye, hogy a kislány fertőzőbeteg, a többi betegtől külön, előbb a játszószobában, majd a folyósón kellett várakozniuk. Mikor felvették a légúti osztályra, akkor a gyógyszerekkel akadtak problémák, az az nem voltak. Más osztályokat hívtak, hogy van-e a szükségesből.

Az RTL Klub érdeklődött a klinikánál, de csak annyit válaszoltak, hogy

"a lehetőségükhöz képest minden tőlük telhetőt megtettek."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.