Véletlenül elvesztett negyed kiló füvet, amikor nekiment bringával egy parkoló autónak a Ménesi úton

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az újbudai rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt keresi azt a férfit, aki szeptember 27-én 23 óra 20 perc körül Budapest XI. kerületében, a Ménesi úton biciklijével nekiütközött egy parkoló autónak.

A férfinek többen a segítségére siettek, aki ezt zavartan elutasította, és inkább gyorsan elhagyta a helyszínt. Csakhogy távozás közben egy műanyag dobozt hagyott a földön, amiben a szemtanúk és a hívásukra kiérkezett rendőrök közel 250 gramm kábítószergyanús növényi törmelék találtak. 

A férfiről egy fura kamerafelvétel is készült.  

(police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.