Esőre nem készültek fel: beázott a Fehérvár új, 14 milliárdos stadionja

futball
2019 október 06., 08:52
comments 443

A nézők videóin látható, ahogy a stadionon belül ömlik le az esővíz, majd a lelátó legfelső karéján megáll, aztán a lelátón, a székek között zubog tovább, belső minivízesést, de legalábbis csobogót képezve, és eláztatva mindent - írta az Index a Fehérvár és a DVSC mérkőzéséről. 

A vízfolyással izgalmasabbá tett lelátón szerencsére nem sokan ültek - derül ki a 444-nek küldött olvasói videóból is.

link Forrás

A MOL Fehérvár FC - korábban MOL Vidi, még korábban Videoton - sóstói arénáját nem egészen egy éve adták át, 14 milliárdba került. Nyáron egy ideig Felcsúton játszott a csapat, mert fertőzött volt víz, és le kellett zárni a stadiont.

A DVSC elleni meccset egyébként 2-1-re nyerte a hazai csapat, hivatalosan 3300 néző előtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.