Sikerült fertőzésmentessé tenni a Vidi vadiúj stadionját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mégis az új, székesfehérvári stadionban kezdheti az NB 1-et a Videoton, amit eddigi Vidinek hívtak, most meg már Mol Fehérvárnak. A csapat eddig Felcsúton játszott, ugyanis a stadion ivóvizében kimutatták a Pseudomonas aeruginosa nevű baktérium jelenlétét. Ez egy, a legtöbb antibiotikummal szemben ellenálló szuperbaktérium, a fogyasztása pedig nem túl egészséges, ezért a hatóságok nem engedélyezték, hogy a Videoton Vidi MOL Székesfehérvár használja a stadiont.

A klub most kiadott egy közleményt, amiben azt írják, az önkormányzatától és a szakhatóságoktól is olyan írásos biztosítékokat kaptak, amelyek alapján labdarúgó-mérkőzéseket rendezhetnek a stadionban. Hétfőn az MLSZ is hitelesítette a pályát, így vasárnap Székesfehérváron kezdi meg az új bajnoki idényt a csapat.

A csapat az UEFA-tól is kérte, hogy amennyiben továbbjutnak az Európa-liga selejtezőin, a meccseiket már ne Felcsúton kelljen megrendezniük, hanem otthon játszhassanak, de erre a kérvényre még nem kaptak választ. (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.